product image
thumb thumb thumb

Штолен

Традиційна різдвяна випічка, створена за класичним рецептом. Штолен готують зі здобного дріжджового тіста, додаючи велику кількість горіхів, цукатів, ягід, а після випічки просочують розтопленим вершковим маслом та посипають цукровою пудрою.

Штолен класичний 40% горіхів та ягід.

вага одиниці 350г

кількість в ящику 6 шт

термін придатності 60 діб

Штолен з цукатами 40% цукатів, ягід та горіхів.

вага одиниці 350г

кількість в ящику 6 шт

термін придатності 60 діб

Штолен з марципаном 40% марципану, ягід та горіхів.

вага одиниці 350г

кількість в ящику 6 шт

термін придатності 60 діб

Категорія: Сезонна випічка